Competition Time: Show Your Kaalgat Karel Movie Ticket And Stand A Chance To Win A PS5

KAALGAT KARELBoondogle Films’ hilarious streaking comedy, is cracking up audiences in cinemas across the country.

But the fun doesn’t stop there! One lucky moviegoer now stands a chance to win a brand-new PS5!

To enter, visit KAALGAT KAREL on Facebook and Instagram and share a photo of your movie ticket with them. More information is available on both platforms.

Entries close on 11 October 2021. Book now to give yourself a chance to win this awesome prize:

Ster-Kinekor bookings: https://www.sterkinekor.com/details/HO00002123/kaalgat-karel

NuMetro bookingshttps://numetro.co.za/movie/5757/

KAALGAT KAREL tells the heart-warming story of Karel Venter (Francois Jacobs), a thirty-year-old guy who loves the thrill of streaking during sports matches. He falls head-over-heels for the paramedic and single mom, Rita (Christia Visser) who treats him after a streak gone wrong, but she seems to have no interest in his streaking shenanigans.

This tummy-tickling Afrikaans motion picture, by Meg Rickards and Paul Egan, has already impressed overseas critics and movie enthusiasts and won awards at several prestigious international film festivals. It features English sub-titles and a catchy theme song, Altyd Op Vakansie by Jack Parow and Loki Rothman.

Siv Ngesi, Tracey-Lee Oliver, Rosebelle Clasen, Eden Classens and popular comedian, Schalk Bezuidenhout also star in the movie.

It was produced in cooperation with kykNET, the Eastern Cape Development Corporation (ECDC), the Eastern Cape Provincial Arts and Culture Council (ECPACC), the Department of Trade and Industry (DTI) and its brand integration partners, Galito’s, Red Alert and the Hathaway Group of Guesthouses, and is locally distributed by Filmfinity (Pty) Ltd.


Kompetisietyd: Wys Jou Kaalgat Karel-fliekkaartjie En Staan ‘n Kans On ‘n PS5 Te Wen

KAALGAT KAREL, Boondogle Films se skreeusnaakse kaalnael-komedie, laat tans gehore skaterlag in bioskope regoor die land.

Maar die pret hou nie daar op nie, want een gelukkige kyker staan ’n kans om ’n PS5 te wen!

Al wat jy hoef te doen om in aanmerking te kom vir hierdie super-cool prys, is om op KAALGAT KAREL se Facebook en Instagram te kliek en ’n foto van jou fliekkaartjie met hulle te deel. Meer inligting van hoe jy te werk moet gaan sal op beide platforms beskikbaar wees.

Inskrywing sluit op 11 Oktober 2021. Bespreek nou om jouself ’n kans te gee:

Ster-Kinekor-besprekings: https://www.sterkinekor.com/details/HO00002123/kaalgat-karel

NuMetro-besprekings: https://numetro.co.za/movie/5757/

KAALGAT KAREL vertel die storie van Karel Venter (Francois Jacobs), ’n dertigjarige kaalnaeler, wat die opwinding en aandag wat hy by sportgeleenthede kry geniet! Hy raak halsoorkop verlief op die paramedikus en enkelma, Rita (Christia Visser) wat hom behandel nadat ’n kaalnaelsessie skeefloop, maar dit is duidelik dat sy glad nie belangstel in sy bedrywighede nie.

Dié rolprent, deur Meg Rickards en Paul Egan, het reeds wêreldwyd presteer en toekennings by verskeie internasionale rolprentfeeste ingepalm. Dit het Engelse onderskrifte en ’n lekkerluister temalied, Altyd Op Vakansie, deur Jack Parow en Loki Rothman.

Siv Ngesi, Tracey-Lee Oliver, Rosebelle Clasen, Eden Classens en die gewilde komediant, Schalk Bezuidenhout is ook in die fliek te sien.

Dit is vervaardig in samewerking met kykNET, die Oos-Kaapse Ontwikkelingskorporasie(OKOK), die –Kaapse provinsiale kuns-en-kultuurraad(ECPACC), Departement van Handel en Nywerheid (DTI), en handelsmerkvennote Galito’s, Red Alert en die Hathaway-gastehuisgroep en word plaaslik deur Filmfinity (Edms) Bpk. versprei.

By Andrew Germishuys

Founder of SAMDB, Andrew has worked full time in the film industry since the early 2000's. He has trained as an actor, completing his LAMDA Gold Medal, and attending many courses in Cape Town acting studios, with masterclasses with some of the international industries top directors, producers and filmmakers. Working as an actor and armourer in the film and television industry have given Andrew a great balance of skills across the board when it comes to the entertainment industry. Catch him on Twitter: twitter.com/andrewgerm_za Instagram: instagram.com/andrewgerm_za IMDb: www.imdb.com/name/nm5390453/